Сковорода з нержавіючої сталі BN-636 26 см Характеристики У разі перегрівання та підгоряння їжі сковорода не виділяє жодних шкідливих для людського організму речовин, що робить нержавіючу сталь вибором номер один для кух...
У разі перегрівання та підгоряння їжі сковорода не виділяє жодних шкідливих для людського організму речовин, що робить нержавіючу сталь вибором номер один для кухонь громадського живлення.
Сковороди, виконані з нержавіючої сталі, мають безліч переваг: Насамперед, це зовнішній вигляд.
Блиск нержавіючої сталі прикрасить будь-яку кухню.
Мала вага порадує кухарів-жінок.
Навіть у моделей з потовщеним дном масивності властивої чавуну немає.
Перегрівання, підгоряння їжі або механічні пошкодження ніяк не позначаються на якості матеріалу.
Сталь не виділяє токсичних чи шкідливих речовин. Також вона не змінює смаку чи запаху страв.
Основне призначення сковороди - використання спільно з індукційними плитами, яким необхідний сталевий посуд для магнітного ефекту.
Сталь не іржавіє і не піддається окисленню, що вигідно відрізняє цей матеріал від чавуну та алюмінію.
Комплектація
Сковорода з нержавіючої сталі BN-636 26 см
Заводська упаковка
Відгуки про Сковорода з нержавіючої сталі BN-636 26 см